Mit kell tudni az MDF anyagról

 

A wikipédia szerint:

az MDF-lap angolul: medium-density fibreboard, magyarul közepes sűrűségű farostlemez. Farostból, nagy nyomáson gyantával préselt bútoripari alapanyag, fa-agglomerált lap.

Ez az anyagtípus a forgácslapok elterjedését követte. Míg a forgácslapok alkotó elemei között nagyok voltak a pórusok, ezért szinte lehetetlen volt egy tetszetősen sima felületkezelés, az MDF megjelenése a színesre lakkozott felületek lehetőségét indította el a bútoriparban. Míg a forgácslapok esetében a lapszabászat során kipattanó legkisebb elem egy forgács nagyságú, addig az MDF lap esetében egy porszem nagyságú. Ennek eredményeképpen rendkívül éles vágott éleket kapunk, és ez is a festett felületek felé terelte az anyag alkalmazását.

Szerintünk:

Asztalosok vagyunk, szeretjük a fát. A természet adta rajzolatát, struktúráját, illatát, tapintását és szépségét, de nem szeretjük, hogy vetemedik, görcs, hiba, feszültség van benne, hogy a kapható alapanyagok minősége nem állandó és hogy nem festhető szépen. De a fát nem is szabad festeni, eltakarni a természetességét, nem arra való. Festett felületekhez az MDF a tökéletes alapanyag. Nem szárad ki, nincs benne feszültség és görcs, nem vetemedik így nem reped meg rajta a festék. A nagy sűrűségének köszönhetően rendkívül pontosan megmunkálható, a díszítő marások külalakja tökéletes.  A kapható alapanyagok minősége állandó, nincs meglepetés, a gyártás kiszámítható. Szeretünk vele dolgozni.

MDF ajtók a legjobb áron, a legjobb felszereltséggel!

 

Prémium minőségű, festett MDF ajtók közvetlenül a gyártótól már 133 000 Ft + ÁFA-tól!

Most alapáron mágneszárral és vetemedésgátlóval szerelve, így biztosítva a több évtizedes élettartamot. 

Egyedi méreteket felár nélkül gyártjuk!

Az ajtók árát több tényező is befolyásolja. Érdeklődjön elérhetőségeinken vagy egyeztessen időpontot és keresse fel bemutatótermünket Debrecenben

Bemutatóterem – Festett MDF ajtók

4027 Debrecen Böszörményi út 68 A/1
(A Füredi kapuban)

Egyeztessen időpontot és tekintse meg MDF ajtó kínálatunkat!

Bemutató termünkben személyesen is megtapasztalhatja az MDF ajtók minőségi tulajdonságati, valamint kiválaszthatja kollégáink segítségével az önnek legmegfelelőbb ajtót.

Ajtó24

MDF ajtó megoldások az Ajtó24.hu csapatától.

Érdeklődik, árajánlatra van szüksége, vagy olyan információt keres az festett MDF ajtókról, amit nem talál honlapunkon, akkor keressen bizalommal.