MDF ajtó újépítésű ház esetén

 

 „Aki fát ültet bízik a jövőben.”

Ha Ön építkezésbe kezdett minden bizonnyal hosszú távra tervez ezért igyekszik minőségi alapanyagokból, hozzáértő és megbízható   szakemberekkel felépíteni otthonát. Termékeink gyártását mi is ebben a szellemiségben végezzük, így nem az olcsóságra törekszünk, hanem a minőségre és a hosszú élettartamra. Ez térül meg hosszútávon Önnek is és nekünk is.

Ahhoz, hogy az építkezés gördülékenyen haladjon

és az elvégzett munkák minősége se legyen kifogásolható az is nagyon fontos, hogy a szakmák tevékenységei összhangban, egymásra épülve, a megfelelő sorrendben kövessék egymást. Ajtóinkat utólag beépíthető, állítható tokkal gyártjuk ezért azok beépítése a festést és burkolást követően az egyik utolsó munkafázisként történik. Egészen pontosan akkor amikor a festő és a burkoló már az utolsó simításokat végzi. Javasoljuk, hogy ez a két szakma még ne vonuljon le az ajtók beépítése előtt, mivel a fal esetleges egyenlőtlensége vagy görbülete miatt adódhatnak apró javítani valók, illetve a burkolatok lábazati elemeit az ajtó beépítését követően annak takarólécéhez kell igaztani. Így lesz esztétikailag tökéletes és így nem kell senkinek kétszer dolgoznia. Az utólag beépíthető tok nagy előnye, hogy mire az elhelyezésére sor kerül addigra szinte az összes szakma levonult, így jóval kevesebb az esély a sérülésére.

Az ajtó tokja állítható.

Ez jó korrekciós megoldást nyújt olyan esetekre amikor a falak nem függőlegesek, vagy a vastagságukban eltérés mutatkozik.

Ajtóink küszöb nélküli kialakításúak ezért egy másik felmerülő kérdés, hogy a különböző helységek eltérő burkolatainak találkozása, szaknyelven a burkolatváltás hová kerüljön. Ez esztétikai szempontból fontos és a lényeg az, hogy ez a vonal csukott ajtónál pont az ajtólap alá essen. A burkolatváltásnak mindig falsíkra kell kerülnie, azt pedig, hogy melyikre az határozza meg, hogy melyik helységbe nyílik az ajtó. Ha például a nappali hideg burkolata a szoba meleg burkolatával találkozik és az ajtó a szobába nyílik, akkor a burkolatváltás a szoba falának síkjára kell kerüljön.

A helyszíni felmérés során

-amit minden esetben mi végzünk, ha beépítéssel rendelik az ajtókat- a már említett és más felmerülő kérdést is megbeszélünk. Szerintünk mindenre van megoldás.

Konyha, fürdő vagy előszoba bútorához is

rendelje meg a szekrény frontjait is nálunk. Azonos, vagy más harmonizáló színnel és mintával hozza összhangba a bútorai megjelenését a beltéri ajtóival.

Hogy teljes legyen az összhang,

konyha, fürdő vagy előszoba bútorához elkészítjük az ajtóval azonos, vagy azzal harmonizáló színű és mintájú szekrény frontjait.

MDF ajtók a legjobb áron, a legjobb felszereltséggel!

 

Prémium minőségű, festett MDF ajtók közvetlenül a gyártótól már 133 000 Ft + ÁFA-tól!

Most alapáron mágneszárral és vetemedésgátlóval szerelve, így biztosítva a több évtizedes élettartamot. 

Egyedi méreteket felár nélkül gyártjuk!

Az ajtók árát több tényező is befolyásolja. Érdeklődjön elérhetőségeinken vagy egyeztessen időpontot és keresse fel bemutatótermünket Debrecenben

Bemutatóterem – Festett MDF ajtók

4027 Debrecen Böszörményi út 68 A/1
(A Füredi kapuban)

Egyeztessen időpontot és tekintse meg MDF ajtó kínálatunkat!

Bemutató termünkben személyesen is megtapasztalhatja az MDF ajtók minőségi tulajdonságati, valamint kiválaszthatja kollégáink segítségével az önnek legmegfelelőbb ajtót.

Ajtó24

MDF ajtó megoldások az Ajtó24.hu csapatától.

Érdeklődik, árajánlatra van szüksége, vagy olyan információt keres az festett MDF ajtókról, amit nem talál honlapunkon, akkor keressen bizalommal.