MDF ajtó panellakásba

 

Ha Ön panel lakásban lakik

ismeri azt a problémát, hogy a panel lakások beltéri ajtóinak cseréje a speciális falvastagságok és káva kialakítások miatt egyedi megoldásokat igényel.

Egy ilyen felújításra két lehetőség kínálkozik:

a kevésbé kifizetődő megoldás az, hogy egy kőművest, festőt vagy gipszkartonost is bevonva az ajtók cseréjébe, a nyílások megfelelő kialakítását ráépítéssel vagy vágással, illetve a vizes helyiségeknél (wc, fürdő), a vékony falvastagság miatt a fal megvastagításával, hízlalásával a kívánt méretűre alakíttatja. Jelenleg a piacon kapható beltéri ajtók túlnyomó többsége csak ilyen előkészítő munkálatot követően építhető be. Ez Önnek nagyobb anyagi terhet, hosszadalmasabb kivitelezést és a kosszal, rendetlenséggel együtt járó kényelmetlenséget jelent.

A jobb megoldás az,

hogy a tapasztalatunkra és szakértelmünkre támaszkodva egyedi, méretre gyártott festett, MDF beltéri ajtót rendel. A felméréskor figyelembe véve minden helyi adottságot az ajtókat úgy gyártjuk le, hogy a beépíthetőségükhöz a régi tokok kibontásán kívül semmilyen előzetes munkára nincs szükség. Nem kell gipszkartonnal megvastagítani a wc és a fürdő mindössze 4 cm vastag falát, a szoba ajtók kávájáról nem kell levágni az 5×5 cm-es beton csonkot vagy épp felfalazni a beton csonk mellé. Ezekre a munkákra nem kell szakembert keresni.

A helyszíni felmérés során

amit minden esetben mi végzünk, ha beépítéssel rendelik az ajtókat- a már említett és más felmerülő problémát és kérdést is megbeszélünk. Szerintünk mindenre van megoldás.

 

Ha konyha, fürdő vagy előszoba bútorát is tervezi felújítani

vagy cserélni, rendelje meg a szekrények frontjait is nálunk. Azonos, vagy más harmonizáló színnel és mintával hozza összhangba a bútorai megjelenését a beltéri ajtóival.

MDF ajtók legjobb áron!

Prémium minőségű, festett MDF ajtók paneltok kialakítással közvetlenül a gyártótól már 129 000 Ft + ÁFA-tól! Most alapáron vetemedésgátlóval szerelve, így biztosítva az több évtizedes élettartamot!

Egyedi méreteket felár nélkül gyártjuk!

Az ajtók árát több tényező is befolyásolja. Érdeklődjön elérhetőségeinken vagy egyeztessen időpontot és keresse fel bemutatótermünket Debrecenben

Bemutatóterem – Festett MDF ajtók

4027 Debrecen Böszörményi út 68 A/1
(A Füredi kapuban)

Egyeztessen időpontot és tekintse meg MDF ajtó kínálatunkat!

Bemutató termünkben személyesen is megtapasztalhatja az MDF ajtók minőségi tulajdonságati, valamint kiválaszthatja kollégáink segítségével az önnek legmegfelelőbb ajtót.

Ajtó24

MDF ajtó megoldások az Ajtó24.hu csapatától.

Érdeklődik, árajánlatra van szüksége, vagy olyan információt keres az festett MDF ajtókról, amit nem talál honlapunkon, akkor keressen bizalommal.