MDF ajtó festék és festés

 

MDF ajtó festék:

A világ legnagyobb festékgyártója, a Sherwin Williams kimondottan MDF-re fejlesztett, 2 komponensű, selyemfényű festék rendszerét használjuk. A 2 komponensű festék lényege, hogy a festék kötése és kikeményedése kémiai folyamat révén jön létre szemben az 1 komponensű, ecsetelős festékkel, ami a benne lévő oldószer elpárolgásával egyszerűen csak megszárad. Így egy igen kemény, ellenálló és gondozásmentes felületet hoz létre, ami könnyen takarítható és sérülés estén bármikor újra festhető. Az UV álló képességének köszönhetően nem sárgul és a RAL színskála bármely színében rendelhető.

Munkafolyamat, MDF ajtó festése

A festés szórással történik. Az első izoláló majd minden alapozó réteget gondos, több lépcsős csiszolás követ. Ez azt jelenti, hogy minden egyes festék réteget egyre finomabb szemcséjű csiszolóanyaggal készítünk elő a következőhöz, hogy a végső fedőréteget már egy tükörsima felületre hordhassuk fel.

Egy ilyen első osztályú felületet

csak jó szakemberek készíthetnek igényes munkával, minőségi alapanyagokkal és bevált technológiával.

MDF ajtók a legjobb áron, a legjobb felszereltséggel!

Prémium minőségű, festett MDF ajtók közvetlenül a gyártótól már 133 000 Ft + ÁFA-tól!

Most alapáron mágneszárral és vetemedésgátlóval szerelve, így biztosítva a több évtizedes élettartamot. 

Egyedi méreteket felár nélkül gyártjuk!

Az ajtók árát több tényező is befolyásolja. Érdeklődjön elérhetőségeinken vagy egyeztessen időpontot és keresse fel bemutatótermünket Debrecenben

Bemutatóterem – Festett MDF ajtók

4027 Debrecen Böszörményi út 68 A/1
(A Füredi kapuban)

Egyeztessen időpontot és tekintse meg MDF ajtó kínálatunkat!

Bemutató termünkben személyesen is megtapasztalhatja az MDF ajtók minőségi tulajdonságati, valamint kiválaszthatja kollégáink segítségével az önnek legmegfelelőbb ajtót.

Ajtó24

MDF ajtó megoldások az Ajtó24.hu csapatától.

Érdeklődik, árajánlatra van szüksége, vagy olyan információt keres az festett MDF ajtókról, amit nem talál honlapunkon, akkor keressen bizalommal.