MDF ajtó felújításkor

 

Egy felújítás elvégzéséhez nem feltétlenül kell generál kivitelezőt fogadni.

Kis odafigyeléssel Ön is lebonyolíthatja, ha kézben tartva az irányítást a design-on kívül hangsúlyt fektet az olyan gyakorlati kérdésekre is, mint pl. a munkafolyamatok helyes sorrendje. Ha a szakemberekkel egyeztetve az általuk végzett feladatok megfelelően egymásra épülnek, sok bosszúságtól és a plusz munkákból adódó kiadástól kímélheti meg magát.

Előbb vagy utóbb bennünket is megtalál a kérdés,

hogy a beltéri ajtókat mikor kell elhelyezni. Mivel ajtóinkat utólag beépíthető tokkal gyártjuk a válasz az, hogy a festést és burkolást követően az egyik utolsó munkafázisként. Egészen pontosan akkor amikor a festő és a burkoló már az utolsó simításokat végzi. Javasoljuk, hogy ez a két szakma még ne vonuljon le amikor az ajtók beépítésre kerülnek, mivel a fal egyenlőtlensége vagy görbülete miatt adódhatnak apró javítani valók, illetve a burkolatok lábazati elemeit az ajtó takarólécéhez kell igaztani.

Ajtóink küszöb nélküli kialakításúak

ezért egy másik felmerülő kérdés, hogy a különböző helységek eltérő burkolatainak találkozása, szaknyelven a burkolatváltás hová kerüljön. Ez esztétikai szempontból fontos és a lényeg az, hogy ez a vonal csukott ajtónál pont az ajtólap alá essen. A burkolatváltásnak mindig falsíkra kell kerülnie, azt pedig, hogy melyikre az határozza meg, hogy melyik helységbe nyílik az ajtó. Ha például a nappali hideg burkolata a szoba meleg burkolatával találkozik és az ajtó a szobába nyílik, a burkolatváltás a szoba falának síkjára kell kerüljön.

 

Ajtóinkat kimondottan ajánljuk olyan esetekre is,

amikor a felújítás csak a beltéri ajtók cseréjére szorítkozik. Fontos tudnia ugyanis, hogy a régi tokok kibontása után azok helyét nem kell kőművessel, vagy festővel helyre hozatnia. Utólag beépíthető tokos ajtóink egyik előnyös tulajdonsága, hogy beépítve 4 cm-t takarnak a falra, így a korábbi ajtók helyét szinte minden esetben elfedik. Ilyen esetekre az ajtókhoz tudunk küszöböt is gyártani, hogy az előző helyét eltakarjuk. Ezek a küszöbök bármikor felszedhetők, ha például egy későbbi burkolat csere folyamán útban lennének.

Ha konyha, fürdő vagy előszoba bútorát is tervezi felújítani

vagy cserélni, rendelje meg a szekrény frontjait is nálunk. Azonos, vagy más harmonizáló színnel és mintával hozza összhangba a bútorai megjelenését a beltéri ajtóival.

MDF ajtók a legjobb áron, extra felszereltséggel!

Prémium minőségű, festett MDF ajtók közvetlenül a gyártótól már 133 000 Ft + ÁFA-tól! Most alapáron mágneszárral és vetemedésgátlóval szerelve, így biztosítva a több évtizedes élettartamot. 

Egyedi méreteket felár nélkül gyártjuk!

Az ajtók árát több tényező is befolyásolja. Érdeklődjön elérhetőségeinken vagy egyeztessen időpontot és keresse fel bemutatótermünket Debrecenben

Bemutatóterem – Festett MDF ajtók

4027 Debrecen Böszörményi út 68 A/1
(A Füredi kapuban)

Egyeztessen időpontot és tekintse meg MDF ajtó kínálatunkat!

Bemutató termünkben személyesen is megtapasztalhatja az MDF ajtók minőségi tulajdonságati, valamint kiválaszthatja kollégáink segítségével az önnek legmegfelelőbb ajtót.

Ajtó24

MDF ajtó megoldások az Ajtó24.hu csapatától.

Érdeklődik, árajánlatra van szüksége, vagy olyan információt keres az festett MDF ajtókról, amit nem talál honlapunkon, akkor keressen bizalommal.